Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aranykor

A fenti képen a 2014-es Balmain tavasz/nyár kollekciójából láthatunk egy gyönyörű darabot. Kidolgozottsága tökéletesen kifejezi a Balmain stílusvonalát, amely sok tavaszon irányt mutatott már az aktuális trendekben. Mindezt igazolva, valóban a a tavalyi év tavaszán borult aranyba a legtöbb ruha, azonban főleg a kiegészítőkben jelent meg. Míg addig az ezüst volt az uralkodó irányzat ékszerekben, mára sokkal többször láthatunk egy- egy robosztusabb arany nyakláncot a női nyakakban, vagy erőteljesen hangsúlyozott órákat a csuklókon vagy nagyon elterjedtek lettek az aranyból készült ujjpercgyűrűk is.

A tavalyi Dolce&Gabbana shown azonban bebizonyosodott, hogy nem csak kiegészítőkben menő az arany, ugyanis a tervezőpáros nem félt teljesen aranyba borulni - arany kiegészítők, ruhák és cipők hada vonult fel a kifutón. A show után a bátrabbak nem tétlenkedtek - azonnal beszerezték a ruhatárukat meghatározó arany darabokat. Legjobb, ha nem nagyon viselünk tetőtől talpig aranyat (ha csak nem a D&G show modelljei vagyunk) mindig párosítsuk ezt az erőteljes színt a bézs, a fehér vagy a fekete árnyalataival, de ha bátrabbak vagyunk piros kiegészítőkkel is viselhetjük. Sikkesek lehetünk azonban teljes aranyban is - nagyon elegáns ruhákat kaphatunk különleges alkalmakra, amikor megengedhetjük magunknak ezt a luxust.

Idén ősszel azonban a kifutókon megjelent az arany cipő és az utcai divatban is - egy -egy ilyen darab különleges kiegészítője lehet ruhatárunknak, feldobhatja legegyszerűbb fekete - fehér szettünket! Választhatunk csupán aranybetéttel ellátott cipőt is, ugyanolyan magabiztosságot fogunk sugározni.
Ne feledjük az aranyszabályt az aranyozásban - minél csillogóbb, annál jobb!

0 Tovább

Kendall Jenner - Be sexy

Kendall Jenner. Ismét egy nő, bár még csak lánynak mondhatnánk, aki igazán szexi, magabiztos, céltudatos, gyönyörű és 20 évesen világhírre tett szert. Kendall Nicole Jenner anyai ágon híres féltestvérei megkönnyítették kissé a helyzetét, Kim, Khloé és Kourtney valamint az édesanyja, Kris révén szerepelhetett a K, mint Kardashian című valóságshowban egészen kiskorától kezdve. Húgával Kylie -val nagyon jó kapcsolatot ápol. Kylie is gyönyörű lány, ám az egész családfát végigtekintve, egyértelműen Kendall az, aki modellkedésre teremtetett a 178 centiméteres magasságával és szálkás, ám mégis formás alakjával.

A Kardashian-Jenner -klán természetesen mindvégig támogatta Kendall modellkedéssel kapcsolatos törekvéseit, ám a lánynak nem csak a sztármodell cím volt fontos, szívügyén viseli, hogy családját végre fölemelje a pletykarovatok oldaláról egy magasabb szintre. 2014- ben debütált, első Marc Jacobs- bemutatóján azonban nem vette volna szívesen, hogy lánytestvérei részt vegyenek a bemutatón, mert nem akarta, hogy a show egy családi bulinak tűnjön - "Talán önzőnek tűnik, de azt akartam, hogy legalább öt másodpercre csak én legyek a középpontban. Ha ott ültek volna az első sorban, akkor mindenki arról beszélt volna, hogy Kim eljött az első bemutatómra."
Kendall karrierjét nagyon tudatosan építi, ez a fent elhangzottakon is látszik. Rengeteget dolgozik testén és büszkén vállalja, hogy a Jenner- test bizony nem Kardashian, vagyis mentes a nagy popósztoritól. Egyik nyilatkozatában bevallotta, hogy emiatt igen sokat kritizálták és nem győzi hangoztatni - ha valakire azt mondják, hogy kórosan sovány az ugyanolyan udvariatlan, mintha valakit túl kövérnek titulálnak. Testvérével Khloéval két éve egymást bíztatva alakultak át szinte teljesen, neki köszönheti a legtöbb motivációt.

Debütálása óta a modellközösség is elfogadta modellként, és ő lett az egyik "nagy kedvenc" lány. Leghíresebb kampánya a Calvin Klein volt, de szerepelt a Teen Vouge-ban és a Chanel bemutatón is. Arca volt a Forever21, a Seventeen márkáknak és nagyon sok magazin címlapján szerepelt, többek között az Elle és az OK! magazinok.  Tetoválást nem visel, úgy érzi minden furcsa, ami örökre szól, és hát egy luxusautó lökhárítójára sem ragasztunk semmit fölöslegesen, akkor hát magunkra miért aggatnánk? Ennek ellenére Miss Jenner örömmel vállalt intimpiercinget - a mellbimbójain találhatók a sztárok körében egyre népszerűbb karikák. A gyönyörű lányra még hosszú és sikeres karrier vár - és remélhetőleg megmarad a csodás családi háttér is hozzá.

@kendalljenner

0 Tovább

Csíkosan szép az élet!

Érdekes tény, hogy az emberek fele imádja hordani a csíkos holmikat, a másik fele pedig egyenesen gyűlöli őket. A csíkok is kilépést jelentenek egy bizonyos szinten a komfortzónánkból - nem mindegy hogyan viseljük, bár sok tévhit terjeng ezzel kapcsolatban. Első sorban például, hogy a vízszintes csíkok szélesítenek. De, mint ahogy az egy kutatásból kiderült, éppen ellenkezőleg hatnak -megbontják a test körvonalait, így messzebbről vékonyabbnak tűnhetünk - hiszen a zebrák is éppen ezért csíkosak. Ettől függetlenül egy molettebb alkatra nem éppen megfelelő választás egy derékban, széles csíkokkal ellátott szoknya, de egy apró csíkos, térd alatt végződő ceruzaszoknya magassarkúval tökéletes választás. Ha magassabb, vékony alkattal rendelkezünk nyugodtan felvehetünk függőlegesen csíkozott ruhát - gyönyörűen megnyújtja alakunkat és nagyon elegánsan mutathat. Hordjunk minél többször magassarkút hozzá, és a legszebb párosítás csíkokkal, ha csak egy színt párosítunk a fekete - fehér színekhez. Viseljük bátran, remekül passzol az őszi hangulathoz!

0 Tovább

Palvin Barbi - Út a csúcsra

Palvin Barbi 1993. október 8- án látta meg a napvilágot, tizenhárom éves kora óta modellkedik, karrierje egy véletlen folytán indult be - kutyasétáltatás közben leszólították az utcán, hogy nincs - e kedve modellkedni. Eleinte bizalmatlansággal tekintett a modellvilágra, ám pár héttel később már Japánban, Görögországban, Németországban, majd tizenhat éves kora után Párizsban is kapott munkákat. Kiskorában énekes ambíciói voltak, ám mára ez átalakult a színészet iránti szenvedéllyé - "Ez majdnem olyan, mint a színészet. Hol rossz lánynak kell lenni, hol nagyviláginak, hol meg kislányt kell alakítanom. Pont azt szeretem ebben a szakmában, hogy minden fotózáskor más és más karaktert játszhatok."
Mostanában leginkább New Yorkban és Los Angeles- ben kap munkákat, barátnőjével, a szintén híres modell Stella Maxwellel New Yorkban egy lakásban lakik. Stellát 2010- ben ismerte meg, amikor még szinte ismeretlennek számítottak egy Stella Forest kampány kapcsán, barátságuk pedig azóta is töretlen, rengeteg közös képet láthatunk róluk Barbi Instáján (@realbarbarapalvin).
A Prada és a Louis Vuitton kifutóin kezdte el nemzetközi modellkarrierjét, ezzel pedig divatóriások kedvencévé vált, pózolt az Armani Exchange- nek, a H&M- nek és a Chanel -nek, és még az örök ikon és veterán divattervező, Karl Lagerfeld szeme is megakadt szépségén - később a Chanel kozmetikai termékek és saját parfümmárkájának arcává tette Barbit. A gyönyörű lány 18 évesen minden idők legfiatalabb L'Oreál Paris szépségnagykövete lett, azóta is sokat láthatjuk a márka arcaként reklámokban és plakátokon. Családilag pedig megnyitották első cipőüzletüket, a Palvinit. 2012- ben részt vett a Victoria's Secret shown, ahol igazán jól szerepelt, olyan nevek társaságában, mint Alessandra Ambrosio, Adriana Lima vagy Candice Swanepoel. Bár a kifutózást jobban szereti, inkább fotómodellként alkalmazzák, ugyanis magassága nem éppen a legideálisabb a kifutókhoz (173 cm).

Az Intimissimi arcaként is láthattuk- ahol megbizonyosodhattunk afelől- a teste is tökéletes, amiért sokat tesz. Bár nem veti meg a gyorskaját, imád enni, sőt fejébe vette, hogy megtanul igazán jól főzni, ez az alakját nem befolyásolja. Mostanában egy igazi sztáredzővel edz, Josh Hollanddal. Mivel a modell maximalista, biztosak lehetünk benne, hogy ugyanilyen jó formában marad. A sztár emellett imádja a focit - nézni és játszani is, elmondása szerint mindig kicsit fiúsabb volt, és a modellkedéssel kezdett el egy kicsit jobban odafigyelni az öltöködésre, bár még most sem az igazán márkás ruhákat részesíti előnyben, inkább csak az érdekli, hogy a ruha igazán illeszkedjen a személyiségéhez.

A magazinok is igazán szeretik, nem csak a címlapjukra teszik, de előszeretettel készítenek vele interjúkat. A magyar magazinok címlapján is igen sokszor megfordul, mindenkit érdekel a személyisége. Jövőjét még nem igazán látja tisztán, ám szeretné színészkedéssel folytatni pályáját, ami eddig igazán töretlen és sikeres. Csak így tovább!

0 Tovább

Dobd vállra, baby!

Hamarosan itt a tél, ám előtte az ősz "kabátos" időszakával kell megküzdenünk. Idén a színes kabátok remekül kiegészíthetik szettünket és egyéniségünket is. Ne zavarjon minket, ha esetleg bővebb szoknyához és felsőhöz bő kabátot húzunk, így igazán lezser és szétszórt hatást kelthetünk, arra viszont vigyázzunk, hogy mindig egymással harmonizáló színekbe öltözzünk,  a kabát ugyanis fontos kiegészítő egy ilyen szettben és minél inkább igyekszünk kiemelni a színét, annál szebben mutat rajtunk. A legstílusosabb viselet, ha karjainkat nem bújtatjuk bele a kabát ujjába, így olyan hatást kelthetünk, mintha a házunkból kilépve csak magunkra kaptuk volna. Ha kedvet kaptunk így viselni kabátunkat, ám az idő már hidegebbre fordult, alákaphatunk egy vékonyabb dzsekit, ami színében passzol felső kabátunkhoz.

Nagy divatja lesz idén a poncsónak is, amely nagyszerűen véd a hideg ellen és még stílusos kiegészítője is lehet ruházatunknak. Hordjuk bátran mindkettő fazont, máshogyan egészítik ki egyéniségünket, ám mégis van mindkettőben valami ellenállhatatlan lazaság, ami minden tekintetet ránk vonz majd!
 

0 Tovább

whoisnanacska

blogavatar

Ha érdekel a divat, a sminkelés és öltözködés megszállottja vagy, naprakész szeretnél lenni a mai divatból, itt a helyed!