Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Back to black

Coco Chanel behozta a köztudatba a fekete szín erejét, nők ezrei váltak általa magabiztosabbá és igazi dominává a "kis feketéjükben". Sokáig átitatta a nők ereit a fekete szín ereje, kifejezhetjük általa stílusunkat, mert a feketének igenis nagyon sok árnyalata létezik, még, ha azt csak mi magunk érzékeljük is. Ezért olyan sajnálatos, hogy egy időben elvesztettük a fekete stílusvonalat és csak az elmúlt egy - két évben jelent meg újra igazi színként az utcai divatban, majd fellépett végre méltó helyére a csúcsok csúcsára 2013 - ban Marc Jacobs kollekciójában, amikor a híres divattervező búcsút vett a Louis Vuitton divatháztól.

Ám sajnos még ez sem volt igazán elég, sokan úgy gondolják, hogy a fekete szín csak a rockos irányzatot képviselők körében elterjedt, holott nagyon sok ellenpéldát hozhatunk fel az igazán stílusos fekete öltözködésről. Merjünk kockázatot vállalni, akár férfias vagy igazán nőies stílussal rendelkezünk, egy fekete szett mindig lehet elegáns vagy laza is. Bátran kísérletezzünk a különböző anyagokkal is, a bársony és a selyem párosítás például elég nyerő. A fekete színnek ereje van, energiája, ritmust adhat a napunknak, miközben igazán szexinek érezhetjük magunkat és ne csodálkozzunk, ha sokan megfordulnak utánunk az utcán!

0 Tovább

Dizájnermárkák -MEI KAWA

A Mei Kawa egy új, feltörőben lévő magyar dizájner márka, amelynek megálmodója Kasza Emese. Emese a Marie Claire - nek adott interjújában elárulta, hogy a Mei Kawa - t egyelőre férfimárkaként tartják számon, bár ruhái nagy része uniszex jellegű és vannak kifejezetten női darabjai is. A márkát 2010 -ben alapította, alapvetően minimál vonalvezetésű, elgondolkodtató darabokat alkot, odafigyel a részletekre és a szabásvonalakra.

Emese a márkája építése mellett színházi előadások, filmek jelmeztervezőjeként is dolgozik. Darabjait megtalálhatjuk a Flatlabben és a Garden Stúdióban, ám van saját webshopja is a márkának.

0 Tovább

A férfi sminkje

Szabó Máté sminkes több ízben sminkelte már Palvin Barbi, Kondás Kata vagy éppen Baczay Dalma topmodelleket. Sok sminkesről hallhatunk nap, mint nap, akik ugyanígy tesznek, de Szabó Máté majd minden tekintetben más, ő ugyanis saját magán is mutat be sminkeket.

A hihetetlenül tehetséges fiú a napokban adott interjút a glamouronline.hu - nak, ahol kifejtette nézeteit, melyek közül a legfontosabb -  egyik sminktermékre sincs kifejezett ráírva, hogy csak nők használhatják. Ez így teljesen rendben van, ám több barátnőmnek is megemlítettem a sminkes nevét, akik rákerestek többnyire Instagramon (@mattioner név alatt) és míg én teljesen odavoltam a munkájáért, ők megrökönyödve beszéltek nekem. Addig fel sem merültek bennem olyan kérdések, hogy Máté esetleg a saját neméhez vonzódna, hiszen nézzük csak meg például ezt a képét.

Egyértelműen férfias, sőt. A Glamournak adott interjújában elmondta, hogy úgy tekint a sminkelésre, mint a művészetre - ő így fejezi ki magát. Az biztos, hogy már a baráti körömön belül is nagy vitákat indított el, én pedig kiváncsi lennék belőle még többre, hiszen, érvek ide vagy oda, nem szokványos dolog, amit csinál. Nekem éppen ezért tetszik annyira. Bizony, jó pár hölgyet megszégyenítő módon sminkeli magát és kezeli az arca adottságait, amit minden nőnek meg kellene tanulnia. Nagy bátorság kellhetett ahhoz, hogy feltöltse első képét az Instára, ám úgy tűnik, hogy jó befektetés volt bátornak lenni, ami most megtérül neki. Az biztos, hogy Máté bekerült a köztudatba és jó ideig ott is marad - legalább addig, amíg többet nem tudunk meg róla.

0 Tovább

Bővüljenek a szoknyák!

Nagy - nagy örömömre tavaly nyár óta már nem díjazzuk annyira, ha szűk és ijesztően rövid szoknyák vesznek körül minket. Sokkal sikkesebb egy jól választott térd alá érő szoknya. Vigyázni kell azonban, mert nem minden alaknak tesz jót ez a fazon, a túl alacsony hölgyeket vizuálisan összenyomhatja, ám mindenkinek magassarkúval ajánlott viselni. Természetesen ez az új fazon nem zárja ki a rövidebb fajtát, de alapvetően sokkal stílusosabb egy hosszabb darab, akár egy egyszerű pólóval viselve, bőrdzsekivel a vállunkon. Ha bővebb darabba szeretünk bele, vehetünk alá kisebb abroncsot is, ami megfelelő tartást ad neki, de választhatunk eleve merev anyagból készült szoknyát is. Válasszunk nyugodt szívvel belőlük, párosítsuk bátran kiegészítőinkkel, legyünk merészek, hisz tudjuk - aki mer az nyer!

H&M - 9990 Ft
H&M - 9990 Ft

0 Tovább

Szőröstül? Naná!

A divatheteken már évek óta porondon van a szőrme, ám legnagyobb megelégedésemre az utcai divatba is belopta magát. Puha, meleg, télen a legpraktikusabb kabátnak, viselhetjük mellény formájában, amit átalakíthatunk kabáttá, ha rákapjuk egy bőrdzsekire.

A szőrme olyan, mint egy nagy nyalóka. Minél nagyobb, színesebb és feltűnőbb, annál mélyebb benyomást gyakorol. Nincs szőr, ami ne lenne szép, ám én mindenek felett a műszőrmére teszem le a szavazatom. Viseljük bátran idén télen is a szőrmét, remek kiegészítője lehet egy egyszerű szettnek is, és feldobhatja a legegyszerűbb fehér pólós, farmernadrágos szettünket is!

0 Tovább

whoisnanacska

blogavatar

Ha érdekel a divat, a sminkelés és öltözködés megszállottja vagy, naprakész szeretnél lenni a mai divatból, itt a helyed!