Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bandita szemöldök

A New York - i divathéten ismét megőrültek a tervezők, no meg a sminkesek is. A Chromat show -ra Dominique -ot megihlették a "jövő erős női", akik elképzelése szerint erősek, aktívak és természetesen szépek. A legújabb őrület a "banditabrows" vagyis bandita szemöldök, amely erős, zselés kék szemhéjfestékkel kihúzott szemöldököt jelent.

A szemöldökfestés úgy lesz igazán hatásos, ha valamilyen erősen elütő színnel húzzuk ki a szemünk alját - például pirossal, de ha nincsen ilyen szín a palettánkban, nyugodtan használhatjuk kedvenc vörös rúzsunkat is. A kérdés már csak az, hogy merjük - e viselni az utcán, ezt a merész párosítást és, hogy a metrón nem néznek - e minket bolondnak. Sok bátorság kell hozzá, az igaz, na de milyen stílusosságot és magabiztosságot adhat? Csak erre kell gondolnunk.


 

0 Tovább

A hun

A hun a legújabb hajviseleti őrület. Nem a hunok egykori hajviseletéből ered az ötlet, bár teljesen ezt a lehetőséget sem lehet kizárni. Ebben a szezonban lett nagy divatja a laza kontynak, bár tavaly már jelentősen megjelent az utcai divatban, ahonnan származik az ötlet. A 2014-es tanév kezdetén elég sok lányka rohangált a gimnáziumom aulájában hunnal a feje búbján. Valószínűleg a "férfi hun" csábította erre a bohókás hajstyling -ra nőtársainkat, amely az az édes kis copfocska, amit készítenek maguknak hímnemű fajtársaink. Colin Farrell is copfban hódít, többnyire sikerrel.

Colin Farrell copfban hódít

A hun praktikus hajviselet, hiszen lehet elegáns, ugyanakkor hétköznapokra is tökéletes laza viselet. A "hunláz" már elérte a divattervezőket is, Szegedi Kata őszi kollekciójában például főszerepet kapott a hajkreációkban.

Szerintem fenomenálisan néz ki egy csodásan megalkotott hun, de igyekezzünk stílusunknak megfelelően hunt készíteni, tehát, ha laza "szétesős" stílussal rendelkezünk, nyugodtan csúszhat az a hun szét, fel vagy le a fejtetőről, ha pedig maximalisták vagyunk, használjunk készítéséhez nyugodtan fésűt, szoros copfot és sok hajlakkot. Készítsük bátran, biztosan feldobja majd a szürke őszt!

J-Lo hunban feszít

Nicole Scherzinger nagyon laza ezzel a hajjal

0 Tovább
12345
»

whoisnanacska

blogavatar

Ha érdekel a divat, a sminkelés és öltözködés megszállottja vagy, naprakész szeretnél lenni a mai divatból, itt a helyed!