Kendall Jenner. Ismét egy nő, bár még csak lánynak mondhatnánk, aki igazán szexi, magabiztos, céltudatos, gyönyörű és 20 évesen világhírre tett szert. Kendall Nicole Jenner anyai ágon híres féltestvérei megkönnyítették kissé a helyzetét, Kim, Khloé és Kourtney valamint az édesanyja, Kris révén szerepelhetett a K, mint Kardashian című valóságshowban egészen kiskorától kezdve. Húgával Kylie -val nagyon jó kapcsolatot ápol. Kylie is gyönyörű lány, ám az egész családfát végigtekintve, egyértelműen Kendall az, aki modellkedésre teremtetett a 178 centiméteres magasságával és szálkás, ám mégis formás alakjával.

A Kardashian-Jenner -klán természetesen mindvégig támogatta Kendall modellkedéssel kapcsolatos törekvéseit, ám a lánynak nem csak a sztármodell cím volt fontos, szívügyén viseli, hogy családját végre fölemelje a pletykarovatok oldaláról egy magasabb szintre. 2014- ben debütált, első Marc Jacobs- bemutatóján azonban nem vette volna szívesen, hogy lánytestvérei részt vegyenek a bemutatón, mert nem akarta, hogy a show egy családi bulinak tűnjön - "Talán önzőnek tűnik, de azt akartam, hogy legalább öt másodpercre csak én legyek a középpontban. Ha ott ültek volna az első sorban, akkor mindenki arról beszélt volna, hogy Kim eljött az első bemutatómra."
Kendall karrierjét nagyon tudatosan építi, ez a fent elhangzottakon is látszik. Rengeteget dolgozik testén és büszkén vállalja, hogy a Jenner- test bizony nem Kardashian, vagyis mentes a nagy popósztoritól. Egyik nyilatkozatában bevallotta, hogy emiatt igen sokat kritizálták és nem győzi hangoztatni - ha valakire azt mondják, hogy kórosan sovány az ugyanolyan udvariatlan, mintha valakit túl kövérnek titulálnak. Testvérével Khloéval két éve egymást bíztatva alakultak át szinte teljesen, neki köszönheti a legtöbb motivációt.

Debütálása óta a modellközösség is elfogadta modellként, és ő lett az egyik "nagy kedvenc" lány. Leghíresebb kampánya a Calvin Klein volt, de szerepelt a Teen Vouge-ban és a Chanel bemutatón is. Arca volt a Forever21, a Seventeen márkáknak és nagyon sok magazin címlapján szerepelt, többek között az Elle és az OK! magazinok.  Tetoválást nem visel, úgy érzi minden furcsa, ami örökre szól, és hát egy luxusautó lökhárítójára sem ragasztunk semmit fölöslegesen, akkor hát magunkra miért aggatnánk? Ennek ellenére Miss Jenner örömmel vállalt intimpiercinget - a mellbimbójain találhatók a sztárok körében egyre népszerűbb karikák. A gyönyörű lányra még hosszú és sikeres karrier vár - és remélhetőleg megmarad a csodás családi háttér is hozzá.

@kendalljenner