Palvin Barbi 1993. október 8- án látta meg a napvilágot, tizenhárom éves kora óta modellkedik, karrierje egy véletlen folytán indult be - kutyasétáltatás közben leszólították az utcán, hogy nincs - e kedve modellkedni. Eleinte bizalmatlansággal tekintett a modellvilágra, ám pár héttel később már Japánban, Görögországban, Németországban, majd tizenhat éves kora után Párizsban is kapott munkákat. Kiskorában énekes ambíciói voltak, ám mára ez átalakult a színészet iránti szenvedéllyé - "Ez majdnem olyan, mint a színészet. Hol rossz lánynak kell lenni, hol nagyviláginak, hol meg kislányt kell alakítanom. Pont azt szeretem ebben a szakmában, hogy minden fotózáskor más és más karaktert játszhatok."
Mostanában leginkább New Yorkban és Los Angeles- ben kap munkákat, barátnőjével, a szintén híres modell Stella Maxwellel New Yorkban egy lakásban lakik. Stellát 2010- ben ismerte meg, amikor még szinte ismeretlennek számítottak egy Stella Forest kampány kapcsán, barátságuk pedig azóta is töretlen, rengeteg közös képet láthatunk róluk Barbi Instáján (@realbarbarapalvin).
A Prada és a Louis Vuitton kifutóin kezdte el nemzetközi modellkarrierjét, ezzel pedig divatóriások kedvencévé vált, pózolt az Armani Exchange- nek, a H&M- nek és a Chanel -nek, és még az örök ikon és veterán divattervező, Karl Lagerfeld szeme is megakadt szépségén - később a Chanel kozmetikai termékek és saját parfümmárkájának arcává tette Barbit. A gyönyörű lány 18 évesen minden idők legfiatalabb L'Oreál Paris szépségnagykövete lett, azóta is sokat láthatjuk a márka arcaként reklámokban és plakátokon. Családilag pedig megnyitották első cipőüzletüket, a Palvinit. 2012- ben részt vett a Victoria's Secret shown, ahol igazán jól szerepelt, olyan nevek társaságában, mint Alessandra Ambrosio, Adriana Lima vagy Candice Swanepoel. Bár a kifutózást jobban szereti, inkább fotómodellként alkalmazzák, ugyanis magassága nem éppen a legideálisabb a kifutókhoz (173 cm).

Az Intimissimi arcaként is láthattuk- ahol megbizonyosodhattunk afelől- a teste is tökéletes, amiért sokat tesz. Bár nem veti meg a gyorskaját, imád enni, sőt fejébe vette, hogy megtanul igazán jól főzni, ez az alakját nem befolyásolja. Mostanában egy igazi sztáredzővel edz, Josh Hollanddal. Mivel a modell maximalista, biztosak lehetünk benne, hogy ugyanilyen jó formában marad. A sztár emellett imádja a focit - nézni és játszani is, elmondása szerint mindig kicsit fiúsabb volt, és a modellkedéssel kezdett el egy kicsit jobban odafigyelni az öltöködésre, bár még most sem az igazán márkás ruhákat részesíti előnyben, inkább csak az érdekli, hogy a ruha igazán illeszkedjen a személyiségéhez.

A magazinok is igazán szeretik, nem csak a címlapjukra teszik, de előszeretettel készítenek vele interjúkat. A magyar magazinok címlapján is igen sokszor megfordul, mindenkit érdekel a személyisége. Jövőjét még nem igazán látja tisztán, ám szeretné színészkedéssel folytatni pályáját, ami eddig igazán töretlen és sikeres. Csak így tovább!