A hírességek körében már régóta szexinek számít, ha valakinek hatalmas (nem nagy, hanem óriási) feneke, szája és melle van. Bár a mell kérdés már annyira nem központi, de ha a feneked nagy, egészen biztosan szexi csaj vagy, jó sok pénzzel. Merthogy, persze az amerikai sztárok hibátlan, narancsbőrmentes, agyon dolgozott és plasztikázott feneke valóban gyönyörű és jól mutat egy Balmain vagy Gucci estélyiben, ám a lányok legtöbbjének nem éppen ez jut eszébe ha a tükörbe néz és megijed a narancsbőrétől. Nyilván, hogy narancsbőrös, mert hahóóóóó! ez a való világ. Itt bizony, ha lekerül a nadrág nem éppen photoshoppal tökéletesített gömbölyű ülőpárna kerül elő. De mielőtt bárki bármit gondolna - ez a normális!
A fenti képen Kim Kardashian fenekét láthatjuk. Jójó, szép, jól néz ki, jól áll neki - na de képzeld ezt el a legjobb barátnőd hátoldalán ringva. Nem jó ötlet, ugye? Kim attól lett "Kim", hogy ez a szexepilje. Nagy fenék = Kardashian. Mert, ugyebár az egész családnak ilyen óriási popója van, nem hiába ők a popóhercegnők - no meg Nicki Minaj. A rappercsaj büszkén vállalja, hogy így tetszik magának és ő akarta, hogy ekkora legyen a hátsója. Ám Nicki elöl hátul, fent és lent is át van formálva - jóformán egy isten adta testrész sincsen már rajta.

Az Instagram popósztárja lett Jen Selter pár évvel ezelőtt. Jen állítja, hogy kemény munkával lett olyan a feneke, amilyen és nem vállalt plasztikát. Oldalára szorgalmasan tölti fel inspiráló és edzős videóit, fenékformáló feladatokkal (@jenselter).

Jennifer Lopez fenekét pedig már ne is említsük. Övé a Hátsók Koronázatlan Királynője cím - erről már nem is kell szót ejteni, tökéletesen tud róla mindenki mindent. J-Lo feneke eredeti és érintetlen.

Persze mell téren is berobbant a "több jobb" szindróma - sorban műttették meg magukat a tavalyi év során a sztárok - ám idén is akadtak elegen akik vállalták a műtét fájdalmait. Rihanna Leonardo Dicaprio -val történt szakítása műttette meg magát - úgy érezte meg kell mutatnia Leonak, hogy igenis elég jó hozzá. Bár előtte is szexszimbólum volt, úgy tűnik ez nem volt elég. Kismellű nők százai vesztették el emiatt ikonjukat.

A műtét előtt

És utána

És persze nem utolsó sorban a gigantikus száj képviseletében Kylie Jenner a királynő. A lány szája hihetetlenül vékony volt, mára azonban a szájáért mindenki odavan. Jenner kisasszony sohasem tagadta le, hogy plasztikáztatna (ez a képeit látva elég hülyeség volna), de nem is tett igenlő kijelentést sosem. Mindezt még tetézi, hogy szája elkészítésével minden nap 40 (!!) percet tölt - ez nagyon sok idő, bár ha valakinek más dolga sincs egész nap, az megteheti.