A gyönyörű vlogger lány Erdélyben, Nagykárolyban él, ám Debrecenben tanul mesterfokon. Karin sminkvideókat oszt meg Youtube-os csatornáján, amelyen bemutatja egy- egy téma köré épített sminkje elkészítését. A témái között megfordult már az esküvőre való készülés, tengerparti smink, fesztiválozós vagy készített már a híres topmodell, Cara Delevingne által ihletett sminket is. Témáihoz mindig próbál dress- code -ot is mutatni, hogy ezáltal is inspirációt nyújtson. Karin kezdetben sokat gondolkozott azon, hogy belevágjon- e a vlogolásba - "Általában az ember fél attól, ami eltér a megszokottól,ami picit kívül esik a komfortzónáján. De azt is tudtam, hogy ha ezt most nem próbálom meg, örökké azon gondolkodnék: "Mi lett volna, ha...?" Imádtam más lányok sminkvideóit nézegetni, és úgy éreztem, ezt én is meg tudnám csinálni."
Mostanra kiderült már -  nagyon jól tette, hogy belevágott, ugyanis lányok százai tanultak meg általa igen jól, az arcukhoz megfelelően sminkelni.

A szépséges Karin magyar vloggerek között ritkaságszámba menő jelenség, ugyanis angolul beszél videóiban. Így azt reméli, sokkal nagyobb közönséget tud elérni videóival. Karin igazán szereti a vlogolást, nem kötelességként fogja fel, bár sok időt jelent, míg teljesen elkészít egy videót. Rajongása központjában, a szépségápolás, a sminktermékek iránti elhivatottsága és természetesen a sminkelés áll. Fontos számára, hogy hű maradjon önmagához, ami nagyon szimpatikus benne. Videóiban végig természetes, kedves, profi sminkes benyomását kelti. Sokat tanulhatunk tőle, lessük el nyugodtan tippjeit!

(a blogbejegyzés a Szeretlek Magyarország cikkje alapján készült)

http://www.youtube.com/watch?v=PIuM2dzxblY
Ezen a linken tekintheted meg Karin egyik csodás videóját!