Az új designer márka megálmodója és tervezője Horváth Dóra, akiből véletlenül lett divattervező, hiszen először saját maga számára varrt ruhákat, majd ismerősei kérésére készített pár darabot számukra is, amiből mára egy egész kis várat felépített. Elmondása szerint sohasem készült a designerek pályájára, ám nem bánja, hogy így alakultak a dolgok. A brand stílusa lendületes, színes és karakteres, a ruhák pedig egy méretben készülnek, ami egyáltalán nem zavarja meg a célközönséget, hiszen egy gonddal kevesebb van vásárlásnál. És elérkeztünk a nagy kérdéshez - ki is a H.R.V.T célközönsége? Egyértelműen mindenki és ez a legvonzóbb a márkában - nem tesz különbséget nő és nő között, aki betér a Hajós utcai kis üzletbe, nem távozik üres kézzel, hiszen többnyire maga Dóri várja az érdeklődőket és valódi odaadással próbálja megtalálni a lehető legtökéletesebb darabot számodra.

Az édes kis üzletbe belépvén, körülvesz minket egy sajátos atmoszféra, elbűvölő a bolt elrendezése és berendezése is. Nemrég jártam a boltban és nagy sajnálatomra nem találtam a H.R.V.T mára védjegyévé vált fodros ruhát, amibe beleszerettem első látásra. Igaz, nagyon szép darabok sorakoztak a vállfákon, de a fodor általánosan hiányzott. Találtam helyette azonban más kincseket - a téli kollekció részei a rengeteg stílusos szőrme ( a szőrmékről olvashatsz korábbi bejegyzésemben), a domináns színek a szürke, fekete és fehér árnyalatai, a brandre jellemző minimalista vonalvezetés és egyszerű szabásminta uralkodik.

 

Dóri ráadásul nagyon vonzó árakat hoz fel, amellett, hogy csúcsminőségű, egyszerűen, alapdarabokból lehetünk hihetetlenül stílusosak és akár egy kis bőrönddel is útrakelhetünk, H.R.V.T - s darabokkal megrakodva, hiszen minden darab tökéletesen variálható. Csodáljuk a márkát, hiszen (hurrá, hurrá, hurrá) visszahozta a minimalista stílus legfőbb elemeit, ám mégis hangsúlyozza a nőiességet és hirdeti: minden nő egyenlően szép!